Επιδαπέδιος Ζυγός IntraWRC

  • Εργονομικός Ζυγός με δυνατότητα εύκολης ανύψωσης του καπακιού για εύκολο καθάρισμα του εσωτερικού του ζυγού ,ιδανικός για περιβάλλοντα με ιδιαίτερες υγειονομικές απαιτήσεις.
  • Με τη βοήθεια μιας πνευματικής μπουκάλας εξασφαλίζουμε την εύκολη ανύψωση του καπακιού του ζυγού από ένα μόνο άτομο ,παρέχοντας  εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του ζυγού αλλά και στο σημείο τοποθέτησης του ζυγού με σκοπό τον εύκολο καθαρισμό τους. Κατά την διάρκεια των εργασιών το καπάκι παραμένει στην ανοιχτή θέση. Με την ολοκλήρωση με την ίδια ευκολία το καπάκι επιστρέφει στην αρχική του θέση καθιστώντας τον ζυγό έτοιμο προς χρήση.
  • Η πλατφόρμα διαθέτει προστασία IP68, και χάρη σε αυτήν, δεν υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί ζημιά ούτε στη δομή ούτε στις συνδέσεις από την άμεση επαφή με το νερό.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τύπος : Πλατφόρμα βιομηχανικής σχεδίασης και κατασκευής

Υλικό :  Βαμμένη. Πλήρως από ανοξείδωη από  χάλυβα AISI 304

Εγκατάσταση:  Σε λάκκο  ή στο έδαφος

Διαστάσεις: Από 800 x 800 mm έως 1500 x 1500 mm

Ύψος:   100 mm έως 1250 x 1250 mm

120 mm από 1500 x 1250 mm

Δυναμικότητα : 300 kg έως 3000 kg

Εσωτερική πρόσβαση: Ανοξείδωτη μπουκαλα αερίου για εύκολη ανύψωση της πλάκας

Μήκος καλωδίου:  5 m

Υποστήριξη : 4 περιστρεφόμενα πόδια ρυθμιζόμενα σε ύψος

Ο Επιδαπέδιος Ζυγός IntraWRC

  • Η πλατφόρμα είναι κατάλληλη για χρήση σε όλους τους τύπους ζυγίσματος σε διάφορους βιομηχανικούς τομείς, λόγω της ευρείας γκάμας λειτουργιών της και της ικανότητάς της για λεπτομερή καθαρισμό.
  • Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε χώρους όπου είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διατηρείται επιμελής καθαρισμός όλων των μερών της ζυγαριάς. Η προστασία IP68, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα να έχει μια δομή πλήρως κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304, επιτρέπει τη διεξαγωγή της διαδικασίας καθαρισμού με πιεστικό νερό και εξασφαλίζει ότι δεν υπάρχει δυνατότητα πρόκλησης ζημιάς ούτε στην πλατφόρμα ούτε στα εξαρτήματά της.
  • Μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στον χώρο τοποθέτησης, χάρη στη ρυθμιζόμενη βάση στήριξης στην οποία εδράζονται οι δυναμοκυψέλες.

Υπάρχει δυνατότητα, είτε ενδοδαπέδια κατασκευής με τη χρήση ειδικού περιβλήματος, είτε επιδαπέδια κατασκευή με τη χρήση ράμπας.

Σας ενδιαφέρουν οι Επιδαπέδιοι Ζυγοί IntraWRC?