Βιομηχανική Ζύγιση

Η ηλεκτρονική βιομηχανική ζύγιση αποτελεί έναν από τους πλέον κρίσιμους παράγοντες για τον έλεγχο τόσο της ποιότητας όσο και του κόστους της παραγωγής. Η Intraweigh Automation αντιλαμβανόμενη τη συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα αντιμετώπισε εξαρχής το βάρος σαν πληροφορία και ξεφεύγοντας από την εμπορική του διάσταση σχεδίασε εξειδικευμένες βιομηχανικές λύσεις συνδυάζοντας το βάρος με τις σύγχρονες απαιτήσεις της βιομηχανίας.

Με μία μεγάλη γκάμα από απλά συστήματα βιομηχανικής ζύγισης όπως γεφυροπλάστιγγες, παλλετοζυγοί, παλλετοφόρα και περονοφόρα ζυγιστικά, γερανοζυγοί αλλά και customize λύσεις σε συστήματα ενσάκισης, δοσομέτρησης, ελέγχου και καταγραφής παραγωγής (Barcoding), συστήματα εποπτικού ελέγχου (SCADA) καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα των βιομηχανικών απαιτήσεων.

Γεφυροπλάστιγγες

Διαβάστε περισσότερα

Επιδαπέδιοι Ζυγοί

Η ζυγιστική πλατφόρμα χαμηλού ύψους της σειράς “ΙntraDeck” είναι βιομηχανικού τύπου μεγάλης αντοχής για βαριά χρήση. Αποτελεί την ιδανική λύση για ένα μεγάλο αριθμό βιομηχανικών ζυγιστικών εφαρμογών.

Διαβάστε περισσότερα

Επιτραπέζιοι Ζυγοί

Η ζυγιστική πλατφόρμα χαμηλού ύψους της σειράς “Bench Τ” ” είναι βιομηχανικού τύπου μεγάλης αντοχής για βαριά χρήση. Αποτελεί την ιδανική λύση για ένα μεγάλο αριθμό βιομηχανικών ζυγιστικών εφαρμογών.

Διαβάστε περισσότερα

Γερανοζυγοί

Οι γερανοζυγοί αποτελούν την ενεδεδειγμένη λύση για τον ακριβή έλεγχο βάρους προϊόντων που αδυνατούν να ζυγιστούν σε σταθερό ζυγό είτε λόγω μεγέθους είτε λόγω σχήματος όπως για παράδειγμα σωλήνες χάλυβα, μπριγκέτες αλουμινίου κτλ

Διαβάστε περισσότερα

Ζωοπλαστιγγές

Οι ηλεκτρονικές ζωοπλάστιγγες της σειράς Intradeck AN χαρακτηρίζονταιαπό την λειτουργικότητα, τηνακρίβειακαι την αντοχή τους.

Διαβάστε περισσότερα

Ζύγιση Παγολεκάνης

Για τον ακριβή έλεγχο της ποσότητας γάλακτος που περιέχεται στην παγολεκάνη η εταιρεία Intraweigh Automation διαθέτει το σύστημα ζύγισης SL1800Ν-SS.

Διαβάστε περισσότερα

Ζυγοί Ελαιοτριβείου

Για τον ακριβή έλεγχο της ποσότητας ελιών που οδηγούνται προς τον μαλακτήρα για σύνθλιψη και παραγωγή λαδιού η εταιρεία Intraweigh Automation διαθέτει το σύστημα ζύγισης OILW.

Διαβάστε περισσότερα

Ζύγιση Σίλο

Για τον ακριβή έλεγχο της ποσότηταςπου περιέχεται σε ένα σιλό η εταιρεία Intraweigh Automation διαθέτει το σύστημα ζύγισης SL1800Ν .

Διαβάστε περισσότερα

Παλλετοφόρα Ζυγιστικά

Διαβάστε περισσότερα

Κρεμαστοί Ζύγοι Σφαγείου

Για τον ακριβή έλεγχο του σφαγείου που κινείται σε ράγα η εταιρεία Intraweigh Automation διαθέτει το σύστημα ζύγισης SL1800Ν-SS.

Διαβάστε περισσότερα