Μονάδες ζωοτροφών

Τα τελευταία χρόνια στον χώρο των ζωοτροφών γίνεται όλο και πιο αντιληπτό ότι η σωστή επεξεργασία και παραγωγή της ζωοτροφής είναι εξίσου σημαντική με την ποιότητα των πρώτων υλών. Η σωστή και ποιοτική μορφή της επηρεάζει αυξητικά την μετατρεψιμότητα της τροφής από το ζώο αυξάνοντας την απόδοση του, προστατεύοντας την υγεία του αλλά και βελτιώνοντας την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος. Ο κατάλληλος μηχανολογικός εξοπλισμός με τον οποίο παράγονται οι ζωοτροφές, είναι εξαιρετικά σημαντικός διότι με το σωστό σύγχρονο εξοπλισμό επιτυγχάνεται: η σωστή άλεση, η ομοιογενής ανάμειξη των πρώτων υλών, η αποστείρωση, η κατάλληλη μορφοποίηση και η σωστή συσκευασία και αποθήκευση εξασφαλίζοντας ότι όλα τα μέρη της ζωοτροφής έχουν σταθερή θρεπτικότητα και υγιεινή.

Παραγωγή Φυραμάτων

Για την κατασκευή μίας μονάδας παραγωγής φυραμάτων απαιτείται λεπτομερής και αναλυτικός σχεδιασμός, προσαρμογή στις απαιτήσεις της παραγωγής, επιλογή του κατάλληλου μηχανολογικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και δυνατότητα εύκολης αναβάθμισης.

Διαβάστε περισσότερα

Σιλό Αποθήκευσης Δημητριακών

Τα σιλό εξωτερικού χώρου αποτελούν την ενδεδειγμένη επιλογή για την αποθήκευση δημητριακών

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα Παραγωγής Pellets

Οι μονάδες παραγωγής φυτικών σύμπηκτων (πέλλετ) σχεδιάζονται με τη λογική της προσαρμογής στις παραγωγικές ανάγκες της μονάδας όσο και στην ποιότητα του τελικού προϊόντος. Όπως είναι γνωστό η σωστή μορφή της τροφής αυξάνει εκθετικά την απόδοση του ζώου αποφεύγοντας επιβλαβής για το αναπνευστικό σκόνες αλλά ταυτόχρονα μειώνει στο ελάχιστο τις απώλειες σε ζωοτροφή.

Διαβάστε περισσότερα

Πρέσα Ενσιρώματος

Μετά την επιτυχημένη εγκατάσταση περισσοτέρων από είκοσι Μονάδων Συσκευασίας Ενσιρώματος σε Ελλάδα και Εξωτερικό (Βαλκάνια, Ινδία) η εταιρεία Intraweigh θεωρείται η πλέον εξειδικευμένη στο χώρο για το δύσκολο προϊόν της ενσίρωσης.
Ιδανικό για συσκευασία Ενσιρωμάτων χορτοδετικών φυτών (Αγρωστώδη και Ψυχανθή) όπως Καλαμπόκι, Τριφύλλι, Βίκου, Σόργο κτλ.

Διαβάστε περισσότερα